Havet ved verdens ende

11. september 2016

Hun står på en stor sten ved havet. Det er morgen. Solens stråler rammer hendes hoved skråt bagfra og får de spredte grå hår til at skinne. Hendes blik hopper fra bølge til bølge, de hvide toppe skifter hele tiden position, som om de slår smut hen over havoverfladen.

Final Cut

7. april 2015

En blog-novelle. Klik på “Se mere” for at se linket til teksten.

Julerejsen

21. december 2014

Hun sad i toget og kiggede ud af vinduet, men det eneste, hun kunne se, var sit eget spejlbillede. Det var lillejuleaften, og toget var fyldt til bristepunktet.

Glemsel

7. december 2013

Hun vågner midt om natten. Der er noget, hun har glemt. Noget vigtigt. Har hun slukket for komfuret? Ovnen? De har slet ikke været tændt i dag. Kaffemaskinen har hun ikke brugt længe. Hun stirrer op i loftet. Prøver at huske.

Rust

6. oktober 2013

Bevidstheden kom krybende med morgengryet, insisterede på at få mig op til overfladen. Vuggede mig fra side til side, til jeg let svimmel måtte slippe mine mareridt.

Tænk engang

17. maj 2013

– O kay, prøver hør her. Hør her!
Stemmen var ivrig, lidt skinger, insisterende.
– Prøv at, sagde Hanse.
– Hva?
– Det hedder prøv at høre, ikke prøver hør.

Vægtløs

24. november 2012

Det kommer ind alle vegne, uanset hvor meget man forsøger at undgå det. Fornemmelsen af kolde fnug på brystet, der hvor halstørklædet ikke dækker. Når bukser og jakke slipper taget i hinanden over lænden, og stykket over smilehullerne bliver ildrødt, før smeltevandet langsomt, men sikkert finder vej helt ned i underhylerne.